Amstelbeker

24 september 2017
Inschrijving is gesloten
Terug

Algemeen

 Gegevens
NaamAmstelbeker
Codeambe17
Typeboord-aan-boord
InformatieInvitatiewedstrijd voor verenigingsachten.
Websitewww.amstelbeker.nl
Hoofd van de jurydhr P.P. Verbrugge
 
Gebruikt KNRB inschrijfprogrammaJa
Opening inschrijving08-09-2017 08:00
Sluiting inschrijving17-09-2017 18:00
Sluiting wijzigingen20-09-2017 20:00

Organiserende verenigingen

NaamCode
KNSRBKNS
HoopHOO

Contactpersonen

TypeNaamE-mail
WedstrijdleiderDiandra van Duijnwedstrijd@amstelbeker.nl
VeiligheidscoördinatorDonald Kreiken

Locaties

WaterLocatieTypeAfstand
op de Amstelin Amsterdamboord-aan-boordwedstrijd op een tweeploegenbaan750 meter

Categorieën

Categorie
roei-ontmoeting met wedstrijdkarakter

Dagen

DagDatumBegintijdFinale-tijdEindtijd
zondag24-09-201712:3017:3018:30

Bijeenkomsten

TypeLocatieDatumBegintijdEindtijd
Lotingbij de wedstrijdleider20-09-201720:00
StuurvergaderingDe Hoop, kleine sociëteit24-09-201711:0012:00
StuurwegingDe Hoop, kleine sociëteit24-09-201711:0012:00

Inschrijfregels

 Gegevens
Nummers worden geannuleerdOnbekend
Nummers worden samengevoegdOnbekend
Nummers aanvragenNiet mogelijk
Alternatieve naam ploegNiet mogelijk
Dubbel gebruik botenNiet mogelijk

Kosten

NaamBedrag
Acht€ 125,00

Inschrijfgelden

 Gegevens
Rekeningnr.NL37ABNA0541947818
Ten name vanKAR & ZV De Hoop Amstelbeker
PlaatsAmsterdam
Onder vermelding vanAmstelbeker 2017 + verenigingsnaam
Uiterlijke datum bijschrijving20-09-2017 12:00

Aanvullende informatie

 Gegevens
aanvullende informatie- Deelname alleen op uitnodiging. De organisatie stuurt voor 1 juli 2017 invitaties aan verenigingen die in het seizoen voorafgaand aan de Amstelbeker hebben laten zien over snelle of anderszins aansprekende verenigingsploegen te beschikken. De organisatie roept alle verenigingen die onverhoopt geen uitnodiging ontvangen, en die wel genegen zouden zijn om zo een uitnodiging aan te nemen op, om in overleg te treden met de wedstrijdleiding (uiterlijk 1 augustus 2017 kenbaar maken).
- Combinatieploegen niet toegestaan. De wedstrijdleiding kan bij twijfel om bewijs van lidmaatschap van de vereniging waarvoor men uitkomt vragen.
- De velden Studentenverenigingen Heren en Studentenverenigingen Dames Acht met Stuurman staan open voor respectievelijk heren- en damesploegen van alle bij de Nederlandse Studenten Roeifederatie (hierna: NSRF) aangesloten verenigingen (voor zover deze zijn uitgenodigd).
- De velden Burgerverenigingen Heren en Burgerverenigingen Dames Acht met Stuurman staan open voor respectievelijk heren- en damesploegen van alle bij de KNRB aangesloten verenigingen (voor zover deze zijn uitgenodigd), met uitzondering van de bij de NSRF aangesloten verenigingen.
- Ploegsamenstelling is (afgezien van bovenstaande beperkingen ten aanzien van het type vereniging waarvoor men uitkomt en uniformiteit wat betreft geslacht en verenigingslidmaatschap) geheel vrij. Roeiers uit de verschillende op leeftijd gebaseerde categorieën (d.w.z. junioren, senioren en veteranen) kunnen desgewenst deel uit maken van dezelfde ploeg.
- Ploegen varen eerst een time trial (proloog) uit vliegende start. Vervolgens wordt door middel van boord-aan-boordraces uit staande start telkens bepaald wie er doorgaat naar een volgende ronde (knock-out systeem). Het exacte progressiesysteem is te vinden op www.amstelbeker.nl.
- Winnaars van de twee afzonderlijke velden (studenten- en burgerverenigingen) bij de heren en de dames strijden in een gezamenlijke finale tegen elkaar om respectievelijk de Palmbeker en de Fortunabeker. In deze finale wordt een startverschil gehanteerd op basis van de eigen snelste dagtijd, exclusief de tijd gevaren in de time trial, van beide finalisten.
- Prijsuitreiking (blikken voor de 4 afzonderlijke velden én beide bekers): direct aansluitend aan de Palmbeker- en Fortunabeker-finales aan het erevlot.
- Leidend zijn de definitieve wedstrijdbepalingen zoals die uiterlijk 31 maart 2017 online worden gepubliceerd op www.amstelbeker.nl.

Acties

Terug